Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe directeur DHV Facilities

Datum nieuwsfeit: 15-11-2001
Bron: DHV Groep
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron
Amersfoort, 15 november 2001

PERSBERICHT

Nieuwe directeur DHV Facilities

Met ingang van 15 november is ir. L.H.P. Janssen (44) benoemd tot directeur van DHV Facilities BV, het facilitaire bedrijf van de DHV Groep. Hij is daarmee opvolger van ing. C. Dikken die terugtreedt wegens het bereiken van de statutaire leeftijdsgrens.

De 100 medewerkers van DHV Facilities verrichten, voornamelijk voor de DHV business groups, ondersteunende werkzaamheden op het gebied van beheer en onderhoud van gebouwen, huisvestingservices, ICT, administratie en communicatie.

De heer Janssen studeerde bedrijfseconomie aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen. Vanaf 1988 was hij werkzaam voor diverse energiebedrijven, eerst als ICT-adviseur, daarna in verschillende managementfuncties op het gebied van Finance en Control. Daarbij hoorden tevens kwaliteitszorg, automatisering en facilitaire zaken tot zijn aandachtsgebieden. Vanaf januari 2001 was de heer Janssen interim manager bij Essent Facilities Noord.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie