Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe sponsor voor Harry de Ruyter

Datum nieuwsfeit: 15-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Nieuwe sponsor voor Harry de Ruyter

15/11/2001

Kessel, 15 november 2001
De Limburgse vierspanrijder Harry de Ruyter heeft er een nieuwe sponsor bij: naast de steun die hij al jarenlang ontvangt van RAC (Royal Antique Collection) en Raadgevend Ingenieursbureau Boonstoppel, kan De Ruyter de komende jaren rekenen op de steun van Holland Heating.
Holland Heating is een internationaal opererend concern, met haar hoofdvestiging in Waalwijk. Het bedrijf ontwikkelt een breed scala van luchtbehandelingsapparatuur, wat zij zelf produceert en op de markt brengt. De internationale ervaringen en ambities van De Ruyter komen overeen met het internationale karakter van Holland Heating, wat middels deze sponsoring wereldwijd meer naamsbekendheid wil krijgen. Harry de Ruyter is een van de twee Nederlandse vierspanrijders die zich heeft gekwalificeerd voor deelname aan de Indoor World Cup voor vierspannen. Hij zal zijn World Cup debuut maken in de Zweedse plaats Stockholm, waar op 30 november en 1 december de tweede wereldbekerwedstrijd verreden zal worden. Na Stockholm zal Harry aan de start verschijnen in Amsterdam, waar hij het o.a. op moet nemen tegen Ijsbrand Chardon. Vervolgens zal hij starten in Bordeaux en in de aflsuitende wedstrijd in Göteborg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie