Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Salomon volgt White op als Marketing director EMEA

Datum nieuwsfeit: 15-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Persbericht

J.D. Edwards maakt verschuivingen in de marketing-top bekend

Trevor Salomon volgt Travis White op als Marketing director EMEA

Baarn, 15 november 2001 - J.D. Edwards & Company (Nasdaq: JDEC) maakt bekend dat zij Trevor Salomon hebben benoemd tot Marketing director Europe, Middle East en Africa (EMEA). Salomon is sinds 1997 in dienst van J.D. Edwards en was hiervoor Marketing director Northern Europe. Salomon volgt Travis White op die benoemd is tot vice president Strategic planning.

Salomon s prioriteiten liggen bij het aansturen van de strategische en tactische marketing in Europa, in samenwerking met de landelijke marketing teams. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor het in kaart brengen van de wensen en behoeften van de EMEA regio. Aan de hand hiervan worden markt- en klantgerichte marketing initiatieven uitgevoerd en de resources gemaximaliseerd.

Salomon volgt als marketing director EMEA Travis White op, die nu de functie van vice president strategic planning vervuld vanuit het hoofdkantoor in Denver, USA. White is sinds 1993 werkzaam bij J.D. Edwards. Hiervoor bekleedde hij de functie van vice president marketing EMEA en vice president Product strategies. Daarnaast was hij werkzaam op het gebied van marketing en marktonderzoek bij J.D. Edwards. White zal in zijn nieuwe functie verantwoordelijk zijn voor het vaststellen en uitvoeren van de corporate strategy van J.D. Edwards. Tevens is hij verantwoordelijk voor de corporate communicatie met marktanalisten.

J.D. Edwards initieert toonaangevende marketing-activiteiten over de gehele wereld , aldus Richard Matthews, senior vice president international. White beschikt over uitgebreide kennis van de Europese markt, waar we als bedrijf ons voordeel mee kunnen doen, terwijl Salomon zijn praktijkervaring en expertise in marketing zal gebruiken voor de Europese markt. We rekenen dan ook op de voortzetting van de uitstekende resultaten die beiden in Europa hebben geboekt.

Over J.D. Edwards

J.D. Edwards & Company is toonaangevend leverancier van flexibele en geïntegreerde software-oplossingen. De open architectuur van de J.D. Edwards software geeft organisaties de vrijheid om zelf hun bedrijfsapplicaties samen te stellen en de beste manier van samenwerken met partners en klanten te kiezen om het concurrentievoordeel te vergroten. J.D. Edwards & Company werd opgericht in 1977. Het hoofdkantoor is gevestigd in Denver, Verenigde Staten, de Nederlandse vestiging bevindt zich in Baarn. J.D Edwards & Company heeft 118 klanten in de top 500 meest innovatieve bedrijven die IT toepassen , gepubliceerd door Information Week. Meer informatie vindt u op de website: www.jdedwards.nl.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie