Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Smelne's Erfskip zoekt informatie over waterpomp Beter Wonen

Datum nieuwsfeit: 15-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Smallingerland
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Smallingerland

Smelne's Erfskip zoekt informatie over waterpomp Beter Wonen, Drachten (15-11-01)

Momenteel wordt in opdracht van woningbouwvereniging Smallingerland (de eigenaar) het plantsoen aan het monumentale complex Beter Wonen opgeknapt. Vroeger stond middenin het plantsoen een oude waterpomp. Smelne's Erfskip wil de waterpomp graag terugbrengen midden in het plantsoen. De woningbouwvereniging en de gemeente ondersteunen dat initiatief van harte.
Smelne's Erfskip heeft voor het realiseren van dit idee wel de nodige informatie nodig over de vroegere pomp. Wie hier meer over weet (waar was de pomp van gemaakt, was de pomp ook aangesloten, hoe zag het apparaat er uit) of wie weet waar misschien nog bouwtekeningen te vinden zijn, mag het allemaal kwijt bij Smelne's Erfskip. Correspondentie-adres: dhr. G. van der Heide, Eise Bosstraat 12, 9203 SN, Drachten, tel. 0512-514141, e-mail: (gjvanderheide@planet.nl). Onder foto van de week op deze site ziet u een plaatje van de vroegere situatie in het plantsoen. In het midden van de foto staat de waterpomp.
Smelne's Erfskip is benieuwd naar uw reacties.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie