Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vitaal.nl bestaat 1 jaar

Datum nieuwsfeit: 15-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht1c2dca.jpg
VITAAL.NL 1 JAAR

TOONAANGEVEND VOOR DE JONGE 50-PLUSSER

Vitaal.nl bestaat vandaag 1 jaar. Hét internetmagazine voor jonge 50-plussers blijkt te voldoen aan een groeiende behoefte aan de 'menselijke' kant op internet.

Teleredactie van 40 mensen
Voor vitaal.nl werken op dit moment zo'n 40 mensen. Zij vullen met elkaar 33 pagina's en zorgen ervoor dat de gevarieerde inhoud iedere dag verandert. Dát weten de lezers te waarderen. De gemiddelde leestijd op vitaal.nl bedraagt ruim 8 minuten.

25% herhalingsbezoek
Meer dan een kwart van de lezers stelt de frequentie waarmee de website verandert op prijs. Zij bezoeken vitaal.nl meerdere keren per maand, zo blijkt uit cijfers.

Overal kunnen reageren
De mogelijkheid om op werkelijk ieder artikel te reageren, blijkt een gouden greep. De rubriek Paranormaal vormde het afgelopen jaar menig maal het toneel voor heftige discussies tussen lezers die (anoniem) van zich lieten horen: 30 reacties per week was geen uitzondering.

Ongekend hoge clickratio
Ook in commercieel opzicht is vitaal.nl uniek te noemen. Een dynamische advertorial levert een 7 maal hogere clickratio op dan het gebruik van banners.

Meer informatie bij hoofdredacteur Janneke Eigeman, 030 - 6666333 of redactie@vitaal.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie