Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kandidaten gezocht voor de Emancipatieprijs 2001 Den Helder

Datum nieuwsfeit: 15-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Kandidaten gezocht voor de Emancipatieprijs 2001

betreft: week: week 46

Kent u iemand, een persoon, organisatie of instelling, die zich het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de emancipatie van vrouwen in onze gemeente? Draag hem of haar dan voor voor de gemeentelijke Emancipatieprijs 2001. De prijs, die wij sinds 1995 toekennen bestaat uit een kunstvoorwerp met een oorkonde.

Wie komt/komen er in aanmerking?

De kandidaat (of kandidaten) moet in Den Helder wonen, werken of gevestigd zijn. Het gaat bij voorkeur om kandidaten die: - in lengte van jaren een invloedrijke rol hebben gespeeld op het emancipatieterrein, of - op dat terrein vernieuwend en op de toekomst gericht werk uitvoeren, of - op dat terrein werk verrichten dat nieuwe perspectieven biedt aan (allochtone) vrouwen en meisjes.

U kunt de voordracht tot 1 december 2001 sturen aan: Gemeente Den Helder, Dienst Welzijn, Postbus 36, 1780 AA Den Helder, onder vermelding van emancipatieprijs op de enveloppe. Een jury zal uit de inzendingen een prijswinnaar voordragen aan het college van burgemeester en wethouders. Bij de voordracht moet u de volgende gegevens vermelden: - naam, adres en telefoonnummer van de betrokken persoon, organisatie of instelling; - een korte beschrijving van de bedoelde activiteit en de bijdrage die deze naar uw mening levert aan de emancipatie van de vrouw in Den Helder; - naam, adres en telefoonnummer van de inzender om eventueel nadere informatie op te vragen.

De binnengekomen reacties worden strikt vertrouwelijk behandeld. Mogelijk wilt u graag meer informatie ontvangen, voordat u een kandidaat aanmeldt. U kunt hiervoor contact opnemen met mevr. H. Oskam via het stadhuis (tel. 671 333).

De achtste emancipatieprijs zal op of rond 8 maart 2002, bij de viering van de Internationale Vrouwendag, worden uitgereikt.

laaste verandering: november 15, 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie