Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Feestelijke opening www.arbeidsintegratieamsterdam.nl

Datum nieuwsfeit: 15-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Samenwerkende Instellingen Gezondheidszorg Regio Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Samenwerkende Instellingen Gezondheidszorg Regio Amsterdam

Feestelijke opening en presentatie www.arbeidsintegratieamsterdam.nl

Op donderdag 15 november 2001 vindt de feestelijke opening en presentatie plaats van www.arbeidsintegratieamsterdam.nl op het bureau van de SIGRA. Deze internetsite biedt brede informatie over arbeidsintegratie van arbeidsgehandicapten in Amsterdam en omstreken. De site is een bron van informatie voor zowel (begeleiders van) arbeidsgehandicapten als werkgevers.

De site wordt site officieel geopend door Enno Neef, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland.

Alle organisaties in Amsterdam en omstreken die in het kader van arbeidsintegratie van arbeidsgehandicapten diensten verlenen hebben hun organisatiegegevens op de site beschikbaar gesteld. Daarnaast zijn alle projecten voor arbeidsgehandicapten in de regio er op te vinden. Om de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, is er een zoeksysteem waarmee gericht projecten en organisaties kunnen worden geselecteerd. Zo kan onder andere gezocht worden op soort organisatie, soort werk, betaald of onbetaald werk en werkgebied. Aangezien het succes van een site staat of valt met de actualiteit van de gegevens, is voorzien een actief en constant beheer.

Naast de arbeidsintegratiekaart met organisatiegegevens, bevat de website ook een pagina voor arbeidsgehandicapten en een pagina voor werkgevers. Hierop wordt op een overzichtelijke wijze de wet- en regelgeving voor arbeidsgehandicapten en werkgevers uiteen gezet. Om de gebruiker niet het woud van informatie in te sturen is een webbegeleider ontwikkeld. Door het beantwoorden van enkele vragen kan men op een eenvoudige wijze achterhalen welke instantie verantwoordelijk is en op welk adres men (het dichtst bij hem of haar in de buurt) moet zijn. Tot slot zijn er ook allerlei handige links gelegd en wordt er actueel nieuws aangeboden.

Vertegenwoordigers van de pers zijn van harte welkom op de opening van de site www.arbeidsintegratieamsterdam.nl. Een routebeschrijving naar het bureau van de SIGRA is ter informatie bijgevoegd.

Met vragen kun u bellen naar de SIGRA, Moniek Zegers, telefoon 020-5128888, fax. 020-615 63 01, email (sigra@sigra.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie