Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Amsterdam-Amstelland

Datum nieuwsfeit: 16-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Auto ramt schooldeur
16-11-01. Donderdagavond werd de voordeur van een school aan de Jan Sluijterstraat geramd door een personenauto. Uit de school word niets vermist. De auto was nog niet als gestolen aangemeld. Onderzoek wijst vooralsnog in de richting van joy-riding.

---

Man onwel
16-11-01. Een 86-jarige bewoner van het Delflandplein werd donderdagmiddag onwel in zijn woning. Het slachtoffer werd gereanimeerd en naar een ziekenhuis vervoerd, waar hij werd opgenomen. Omdat de lift defect was moest de brandweer er aan te pas komen om het slachtoffer uit de woning te halen.

---

Straatrover aangehouden
16-11-2001. Donderdagavond hield de politie op het Damrak een 36-jarige man aan op verdenking van straatroof. Agenten kregen de melding dat er op de Geldersekade iemand, onder bedreiging, van zijn fiets was beroofd. Zij kregen daarbij een signalement van dader en fiets en hoorden welke kant hij was opgegaan. Korte tijd later kon de verdachte worden aangehouden. Hij is ingesloten.

---

Aanrijdingen
Jan van Galenstraat: Donderdagochtend is een 32-jarige fietser gewond geraakt bij een aanrijding op de Jan van Galenstraat. De man werd, terwijl hij op een fietspad reed, aangereden door een busje. Vervolgens werd het slachtoffer tegen een ander busje aangedrukt. Hierdoor sloeg de linkerarm door een raam van het tweede busje. De fietser is naar een ziekenhuis gebracht. Molenaarsweg: Een 33-jarige bestuurster van een personenauto vloog donderdagochtend uit de bocht op de Molenaarsweg. De vrouw verloor om onbekende reden de macht over het stuur en reed ter hoogte van het tankstation tegen een boom aan. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis. Rijnstraat: Donderdagavond rond zes uur is een 25-jarige bestuurster gewond geraakt bij een aanrijding met een tram in de Rijnstraat. De vrouw zag lijn 25 over het hoofd en reed tegen deze tram aan. Zij werd op eigen verzoek naar een ziekenhuis overgebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie