Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

55 Iveco EuroTechs voor Nederlandse PTT Post

Datum nieuwsfeit: 16-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BedrijfsautoRAI

16-11-2001

55 Iveco EuroTechs voor Nederlandse PTT Post

Iveco heeft afgelopen zomer 55 EuroTechs geleverd aan de Nederlandse PTT Post (onderdeel van de TPG groep). Deze voertuigen worden momenteel specifiek ingezet voor het transport van de Euro-munten, vanuit de Nederlandse Nationale Bank naar alle Nederlandse banken.

Het gaat om trekkers van het type MH440E35T/P (350 pk) met Cursor 8 motor en EuroTronic versnellingsbak. Vorig jaar leverde Iveco ook al 66 Iveco EuroTechs aan de PTT Post.

Dit vernieuwde partnership bevestigt het vertrouwen van PTT Post in de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de Iveco vrachtwagens en de service van het Iveco dealernetwerk.

De officiële sleuteloverhandiging van deze voertuigen werd georganiseerd op het terrein van de Nederlandse Nationale Bank in Lelystad.

Alle 55 voertuigen werden in één keer geleverd, in de aanwezigheid van alle chauffeurs, en vertegenwoordigers van PTT Post, de Nederlandse Nationale Bank en Iveco Benelux.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie