Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Etten-Leur bouwt aan haar centrum

Datum nieuwsfeit: 16-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Winkels blijven voor de decemberinkopen goed bereikbaar

Etten-Leur bouwt aan haar centrum


* Werkzaamheden aan het winkelpand van Hema Momenteel vinden er diverse werkzaamheden plaats aan het winkelpand van Hema. In verband hiermee kunnen fietsers en voetgangers tot en met februari 2002 ter plaatse van de werkzaamheden niet komen. De toegangen van het overdekte winkelcentrum nabij de Hema-winkel blijven wel bereikbaar. Voetgangers kunnen tijdens de openings-tijden hun weg volgen door het winkelcentrum. Fietsers dienen om te rijden. Het gemotoriseerd verkeer kan gebruik blijven maken van de route Bisschopsmolenstraat - Roosendaalseweg.

* Fiets- en voetpad verplaatst
Het fiets- en voetpad dat de Markt verbindt met het overdekte winkelcentrum wordt op maandag 19 november verlegd naar het oosten. Het pad verbindt dan de Ridderstraat met de noordelijke entree van het winkelcentrum. In januari aanstaande zal de voet- en fietsverbinding opnieuw moeten worden verlegd.
* Verkeerslichten gaan het verkeer beter regelen De tijd van de decemberinkopen breekt weer aan. Om de doorstroming van en naar het parkeerterrein Hof van den Houte in goede banen te leiden, staan er vanaf maandag 19 november verkeerslichten op de kruising Hof van den Houte - Rode Poort. Op deze wijze is het op- en afrijden van het grote parkeerterrein beter geregeld. Deze situatie blijft in ieder geval zo tot half januari 2002.
* Route naar het centrum vanuit Hoeven/Oudenbosch Het winkelpubliek uit de richting Hoeven en Oudenbosch, wordt in de loop van week 47 (19 tot en met 23 november) anders geleid naar het centrum van Etten-Leur. De nieuwe route gaat via de straten Vosdonk en Parklaan. Deze snelle en eenvoudige verbinding is met borden aangegeven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie