Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Easyhome internationaliseert met holidaysrental.co.uk

Datum nieuwsfeit: 16-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

easyhome internationaliseert: holidaysrental.co.uk

Amsterdam, Nederland 16 november 2001
easyhome, kondigt haar internationalisering aan met uitbreiding naar Groot-Britannie: holidaysrental.co.uk, een website met meer dan 20.000 vakantiewoningen in 18 landen.

"Britse consumenten betalen teveel voor hun vakantiewoningen", volgens Karien Bos (Comercieel Directeur), "easyhome biedt de Britse consument met holidaysrental.co.uk dezelfde prijzen die "locals" zouden betalen voor hun vakantiewoning. De consumentenprijzen gaan door de bemiddeling niet omhoog, want holidaysrental.co.uk krijgt haar commissie direct van de huiseigenaar".

"We zijn al begonnen met de benaderen van potentiele distributiepartners in Groot-Britannie, de resultaten zijn tot dusver erg goed en we zullen enkele grote partners in de aankomende weken aankondigen" volgens Karien Bos.

easyhome ziet de markt sterker dan ooit "er zijn meer mensen online, met meer ervaring met het kopen via internet. De vakantiewoningen markt is een belangrijk onderdeel van on-line reisbranche, een van de sterkst groeiende sectoren op het internet". Wij zijn er zeker van dat Britse consument onze service en de grootste keuze in vakantiewoningen zal waarderen.

Over easyhome
easyhome, is in 1999 opgericht en biedt consumenten de grootste keuze in vakantiewoningen (villa's, huizen, chalets, appartementen, bungalows, studio 's) op www.easyhome.nl en www.holidaysrental.co.uk. easyhome heeft in Nederland strategische samenwerkingsverbanden met onder andere Wegener eMedia, TravelPlanet.NL, reizenportal.nl, travel24.nl. Door de samenwerkingsverbanden, maar vooral door een zeer uitgebreid aanbod en goede customer service is easyhome haast ongemerkt marktleider geworden op de Nederlandse vakantiewoningen markt. De gehele technologie, front- en backoffice, is ge-outsourced aan Travel Service International (www.traserv.com), een onafhankelijke aanbieder van 's werelds eerste toeristische CRS.

Contact informatie
Karien Bos, Commercial Director
E: (karien@easyhome.nl)
T: +31 (0)20 - 330 54 58
F: +31 (0)84 - 882 57 68
www.easyhome.nl
www.holidaysrental.co.uk

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie