Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uniforme regeling afkoppelen afvalwater bedrijven Vlaanderen

Datum nieuwsfeit: 16-11-2001
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Vlaams minister van leefmilieu en landbouw Vera DUA heeft aan de Vlaamse regering een omzendbrief voorgelegd in verband met de lozing van bedrijfsafvalwater op de openbare riolering. Deze omzendbrief, gericht aan de eigen diensten, de provinciegouverneurs en de gemeenten, moet leiden tot een uniforme behandeling van de bedrijven over heel Vlaanderen.

De centrale doelstelling van het afvalwaterbeleid is het verbeteren van de kwaliteit van het oppervlaktewater om de vooropgestelde kwaliteitsnormen te bereiken. Dit betekent een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid voor diverse actoren: bedrijven die lozen op oppervlaktewater of in de openbare riolering, de NV Aquafin als exploitant van de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie