Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 16-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 16-11-2001
Mediabericht 16 november 16.50 uur, (laatste berichten)

Nederweert Diefstal kleding uit winkel

NEDERWEERT Bij een inbraak in een kledingzaak aan de Kerkstraat zijn afgelopen nacht een aantal lederen jassen en de inhoud van de kassa verdwenen. De waarde van de goederen is nog niet bekend. De diefstal vond omstreeks 02.15 uur plaats met een poging de deur van de winkel te forceren. Toen dit niet lukte werd getracht het slot van de deur te vernielen. Nadat ook dit bij een poging moest blijven werd grover geweld gebruikt en de ruit van de winkeldeur ingegooid. De politie onderzoekt de inbraak en zal vanmiddag in een buurtonderzoek omwonenden vragen of zij aanvullende informatie hebben wat in het onderzoek meegenomen kan worden.

VENLO 11 Drugsarrestaties

VENLO De politie heeft de afgelopen week in het kader van de integrale aanpak drugsoverlast en handel totaal 11 personen gearresteerd. Totaal werd ruim 1590 gram softdrugs in beslag genomen en circa 1600 gulden aan boetes uitgereikt. Een persoon kreeg een verblijfsontzegging.

Montfort Diefstal personenauto

MONTFORT Een 22-jarige inwoner van Hoensbroek is vanmorgen zijn personenauto kwijtgeraakt aan twee hem onbekende mannen die ermee vandoor gingen. Het betreft een blauwe BMW Coupe. De eigenaar van de auto was met beide mannen op afspraak een testrit gaan maken, toen zij hem met een afleidingsmanoeuvre op de Waarderweg uit de auto wisten te werken. De mannen gingen er vervolgens met de auto vandoor in de richting St. Odiliënberg.

REGIO 213 bekeuringen bij snelheidscontroles

Bij snelheidscontroles in Nederweert, Stramproy, Roermond en Reuver zijn 213 bekeuringen uitgedeeld.

NEDERWEERT Op de Venloseweg zijn donderdagmiddag 9 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 991 gecontroleerde voertuigen is niet bekend. Ter plaatse geldt een maximumsnelheid van 87 km/uur.

STRAMPROY Op de Frans Strouxstraat zijn donderdagmiddag met behulp van een lasergun 22 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de gecontroleerde voertuigen bedroeg 92 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

ROERMOND Op Broekhin Zuid zijn vrijdagmiddag 75 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 685 gecontroleerde voertuigen bedroeg 83 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Op de Oranjelaan zijn vrijdagmorgen 70 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 385 gecontroleerde voertuigen bedroeg 91 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

REUVER Op de Keulseweg zijn vrijdagmorgen 15 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 136 gecontroleerde voertuigen bedroeg 75 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Op de Kesselseweg zijn vrijdagmorgen 22 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 181 gecontroleerde voertuigen bedroeg 64 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

REGIO 17 dronken bestuurders

De politie Limburg-Noord heeft in de afgelopen week 17 automobilisten en één bromfietser betrapt die met drank op achter het stuur zaten. De dronken bestuurders zijn betrapt bij controles in Venlo, Weert, Kronenberg, Echt, Gennep, Afferden, Weert, Maasbracht, Horst, Venray, Wessem, Oirlo, Siebengewald, Swalmen, Roermond en Tegelen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie