Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Startsein voor bouw Terbregge.nl gegeven in Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 16-11-2001
Bron: Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting
Zoek soortgelijke berichten
Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting

Staatssecretaris Remkes geeft startsein voor bouw Terbregge.nl 16-11-2001
Eén van de IFD-demonstratieprojecten, `Terbregse.nl', heeft onlangs van Staatssecretaris Remkes (VROM) het officiële startsein gekregen. Hoewel er al sinds 13 september aan het nieuwbouwproject bij `Nieuw Terbregge' gebouwd wordt, kwam Remkes op 15 november jl in Rotterdam langs om het bijzondere project, dat op basis van particulier opdrachtgeverschap gerealiseerd wordt, bemoedigend toe te spreken. In de kantine van het Sparta trainingscomplex werd een uitgebreid publiek van toekomstige bewoners, vertegenwoordigers van de gemeente Rotterdam, de architect, ontwikkelaar en bouwer, toegesproken door Gerard Aerts, voorzitter van de kopersvereniging Terbregse.nl. Hij merkte ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie