Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aviodome organiseert laatste rondvlucht met Fokker-vliegtuig

Datum nieuwsfeit: 17-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Persbericht

Nog éénmaal vliegen met 'Nederlandsch Fabrikaat' op 17 november: Aviodome organiseert laatste rondvlucht met Fokker-vliegtuig

Voor de laatste keer dit jaar biedt het luchtvaartmuseum Aviodome op Schiphol aan geïnteresseerden de gelegenheid om een rondvlucht te maken met 'Nederlandsch Fabrikaat'. Op zaterdag 17 november wordt een rondvlucht georganiseerd in een Fokker F-50. De F-50 is een van de laatste produkten van Fokker en de directe opvolger van de legendarische Fokker Friendship.

De Nederlandse vliegtuigbouwer Fokker ging in 1996 failliet. Sindsdien neemt het aantal Fokker-vliegtuigen dat nog operationeel is gestaag af. De Aviodome wil geïnteresseerden de kans bieden nog één keer te vliegen met een vliegtuig van Nederlands fabrikaat. Op 17 november organiseert de Aviodome een rondvlucht met een F-50 vanaf Schiphol. Er zal worden gevlogen over de mooiste plekjes van Nederland. Mogelijke bestemmingen zijn de bollenstreek, de schilderachtige oude Zuiderzeehavens of de Deltawerken in Zeeland (de gekozen bestemming is afhankelijk van het weer).

Doordat de vleugels van de F-50 zich boven de romp bevinden hebben alle passagiers een prachtig uitzicht. Plaatsen voor de vlucht kunnen worden geboekt door bij de Aviodome te reserveren, ofwel bij de receptie in het museum zelf, of via telefoonnummer 020 406 8000 een folder met inschrijfformulier aan te vragen. De rondvlucht duurt ongeveer een half uur en kost
¤ 68,50 / f150- per persoon.

Op de vlucht van zaterdag 17 november is nog een aantal plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie of een folder met inschrijfformulier kunt u contact opnemen met de Aviodome op telefoonnummer 020-4068000 of per email via (info@aviodome.nl). Ook via internet kunt informatie vinden: www.aviodome.nl Het Nationaal Luchtvaartmuseum Aviodome op Schiphol is gevestigd aan de Westelijke Randweg 201, 1118 CT Schiphol-Centrum.

Nationaal Luchtvaartmuseum Aviodome-Schiphol,
Ralph Fischer, Jodie Staphorst, Peter F.A. van de Noort, oktober 2001.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie