Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conferentie CDA-vrouwen in het Vredespaleis

Datum nieuwsfeit: 17-11-2001
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

17 november 2001: Conferentie CDA-vrouwen in het Vredespaleis

Het CDAV organiseert samen met de Eduardo Frei Stichting, voor CDA-leden en belangstellenden, op zaterdag 17 november 2001 een conferentie in het kader van het thema Vrouwen in conflictsituaties vanuit Europees perspectief. Na de conferenties over Vrouwen en huiselijk geweld en Vrouwenhandel is 'Vrouwen als partners voor vrede en veiligheid' de derde en laatste conferentie.
Medewerking aan het programma wordt verleend door onder meer oud-Tweede Kamerlid Ank Bijleveld-Schouten; Riet Roosen-van Pelt, voorzitter van de voorbereidingsgroep, lid van het ESF-bestuur en voorzitter van de CDAV-sectie buitenland; oud-minister van Buitenlandse Zaken, en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie