Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Binnensticht, 11.45 uur

Datum nieuwsfeit: 17-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-11-2001

Politieberichten district Binnensticht, 11.45 uur
Te veel op

BINNENSTICHT In de nacht van vrijdag op zaterdag raakten in district Binnensticht twee mensen hun rijbewijs kwijt omdat zij met te veel alcohol op hun auto bestuurden.

Een 55-jarige automobilist uit Zeist werd tegen half een op de Utrechtseweg in De Bilt gecontroleerd en bleek met 1,4 promille achter het stuur te zitten. Tegen twee uur werd een 35-jarige automobilist uit Zeist op de Griftlaan in zijn woonplaats aangehouden. Hij blies op het politiebureau 1,7 promille. Van beiden werd het rijbewijs ingevorderd.

Met onverzekerde auto tegen scooter

DE BILT Bij een aanrijding tussen een personenauto en een scooter, vrijdagmiddag rond half zes op de kruising Utrechtseweg-Kerklaan, raakte de 17-jarige scooterbestuurder uit Doorn gewond. De jongeman brak vermoedelijk een enkel en een sleutelbeen en is naar het ziekenhuis gebracht.

De 17-jarige reed over de parallelbaan van de Utrechtseweg in de richting van Zeist. De 54-jarige automobiliste uit Utrecht reed in tegengestelde richting en wilde de Kerklaan in. De vrouw zag de scooter over het hoofd met de aanrijding tot gevolg. De auto bleek eigendom van een 59-jarige Utrechter te zijn en onverzekerd. Proces-verbaal voor de aanrijding en het onverzekerd rijden is opgemaakt. De scooter is voor technisch onderzoek naar het politiebureau gebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie