Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Michel de Heij en DJ Jean presenteren Van Diepens Dance Dept

Datum nieuwsfeit: 17-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Michel de Heij en DJ Jean presenteren
Van Diepens Dance Dept.

Hilversum, 14 november 2001 - De komende twee weken wordt tijdens de vakantie van Wessel van Diepen de presentatie van Van Diepens Dance Department overgenomen door respectievelijk Michel de Heij en DJ Jean. Beide zowel nationaal als internationaal gerespecteerde Club DJ's hebben al diverse Dance Awards gewonnen en ruimschoots ervaring als producer en remixer.

Eerder dit jaar koos Radio 538 al voor een soortgelijke invalshoek door Gordon het programma Evers Staat Op! te laten presenteren tijdens de vakantie van Edwin Evers. Dit bleek zo'n succes dat ook nu weer gekozen is om de presentatie van het populairste en best beluisterde dance programma van Nederland over te laten nemen door kopstukken uit de dance wereld.

Van Diepens Dance Department wordt op zaterdag 17 november gepresenteerd door Michel de Heij en op zaterdag 24 november door DJ Jean. Vanaf 1 december zal Wessel van Diepen de presentatie weer overnemen. Van Diepens Dance Department is elke zaterdag te beluisteren van 20.00 uur tot 0.00 uur op Radio 538.

Radio 538 DJ Wessel van Diepen: "Nu maar hopen dat de luisteraars me nog terug willen."

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie