Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jody Bernal zingt weer met De Buddy's

Datum nieuwsfeit: 18-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


JODY BERNAL ZINGT WEER MET DE BUDDY'S

Drie jaar geleden zong hij nog als lid van de Delftse Jongenszanggroep 'DE BUDDY'S". Nu is hij "voor zichzelf begonnen", scoort hij hit op hit en werd in korte tijd het idool van zoveel Nederlanders van 4 tot 84 jaar.

Niet vergeten
Maar de groep waar hij als achtjarig jongetje begon is hij nooit vergeten. In de media verschenen wel eens berichten die anders zouden doen vermoeden, maar op 18 november wordt in Theater de Veste in Delft het bewijs klip en klaar geleverd, dat Jody de Buddy's ziet als de groep waaraan hij zoveel te danken heeft.

Jubileumconcert
Dan treedt hij belangeloos op in het feestconcert dat de Buddy's geven ter gelegenheid van hun 35-jarig bestaan. Er zijn nog meer talentvolle ex-Buddy's die daar aan meewerken: Michael van Renssen, Christiaan der Kinderen en Roy van den Akker. Maar publiekstrekker is natuurlijk JODY! Hoogtepunt van de avond zal de toegift vormen, wanneer JODY samen met alle 40 Buddy's van nu zijn megahit "Que si, que no" zingt. Het concert is op 18 november in Theater de Veste in Delft en begint om 17.-u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie