Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten districten stad Utrecht, 11.00 uur

Datum nieuwsfeit: 18-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-11-2001

Politieberichten districten stad Utrecht, 11.00 uur
Vals geld aangetroffen

UTRECHT Omstreeks vier uur zaterdagmiddag werd de politie gezonden naar een winkel in het Groot Winkel Centrum in Overvecht voor het aantreffen van vals geld. De twee verdachten, een man en een vrouw, beide 47 jaar en wonende in Utrecht, waren aangehouden door winkelpersoneel en overgedragen aan de politie. Zij wilden afrekenen met vals papiergeld. Beiden zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld. Onderzocht wordt of zij bij meerdere winkels met vals geld hebben willen afrekenen. Hun auto is in beslag genomen; hierin werden honderden illegale cds aangetroffen.

Man aangehouden voor mishandeling

UTRECHT Rond vier uur zaterdagmiddag werd een agent aangesproken door omstanders dat op de Mariaplaats een vrouw zonder enige aanleiding was geslagen door een man. Na het signalement en de vluchtrichting van de verdachte gehoord te hebben, kon de agent de verdachte, 32 jaar uit Utrecht, op de Strosteeg aanhouden. De man is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De vrouw, 65-jaar uit Utrecht, heeft door het slaan van de man, oogletsel opgelopen.

Auto-inbreker aangehouden

UTRECHT Zaterdagavond rond kwart over tien meldde een passant dat een man een ruitje van een geparkeerd staande auto had ingeslagen. Hij kon de politie vertellen hoe de man eruit zag en dat hij richting de Kaatstraat gelopen was. Agenten troffen de verdachte, een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, op de kruising van de Kaatstraat en de Zeedijk aan. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Tas weggenomen
UTRECHT Rond kwart voor twaalf zaterdagavond werd de politie gezonden naar een horecagelegenheid aan de Neude waar personeel een man had aangehouden die ervandoor ging met een tas die niet van hem was. De tas behoorde een 21-jarige vrouw uit Utrecht toe. Meerdere bezoekers verklaarden dat zij de man de tas hadden zien wegnemen. Hierop is de man, 39 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Alle getuigen hebben of zullen nog een verklaring afleggen. De Utrechtse vrouw heeft aangifte gedaan.

Overlast jeugd

UTRECHT Rond half twee zondagmorgen veroorzaakte een vijftal jongeren overlast op de Kanaalstraat. Zij gooiden blikjes naar voorbijgangers, vernielden een verkeersbord en liepen over auto;s. De politie vorderde hen weg te gaan, hetgeen zij ook deden. Even later kwam wederom de melding van overlast. Nogmaals werden zij weggestuurd. Een van hen trok zich hier echter niets van aan. Nadat hij tot tweemaal toe gevorderd was weg te gaan en hij hier geen gehoor aan gaf, werd hij aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Na het verhoor is hij heengezonden. Er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie