Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Noord 12:40 uur

Datum nieuwsfeit: 18-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 18-11-2001
Mediaberichten zondag 18 november 12.40 uur

VENLO Supporter FC Dordrecht aangehouden

VENLO De politie heeft vrijdagavond na de wedstrijd VVV-FC Dordrecht in het stadion De Koel een 21-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van mishandeling. De supporter van FC Dordrecht wordt ervan verdacht een steward van VVV te hebben geslagen, toen deze hem wilde beletten over het hek te klimmen. De steward liep daarbij een gebroken neus op. Vijfendertig overige supporters van FC Dordrecht wilden de verdachte afschermen van de politie. Toen dit niet lukte, uitten ze bedreigingen aan het adres van de politie. De politie wist te voorkomen dat de groep supporters het centrum introk. De verdachte is meegenomen naar het bureau, waar hij werd ingesloten voor nader verhoor. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt en de man de volgend dag weer in vrijheid gesteld.
BAARLO Inbreekster aangehouden

BAARLO De politie heeft zaterdagochtend omstreeks half vijf een 43-jarige vrouw uit Baarlo aangehouden, die eerder die nacht had ingebroken in een tuinhuisje aan de Bosbeeklaan. De vrouw werd aangehouden door een politieman uit Baarlo, die op dat moment niet in dienst was, maar na waarschuwing van een familielid ter plaatse was gegaan. De vrouw had enkele gestolen goederen bij zich, die onmiddelijk werden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. De vrouw werd overgebracht naar het politiebureau in Venlo. Tijdens het verhoor bekende de vrouw nog een andere inbraak van twee dagen eerder in een ander tuinhuisje aan de Bosbeeklaan.
ST ODILIENBERG Autodief na achtervolging aangehouden

ST ODILIENBERG De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag, omstreeks 2.15 uur een 24-jarige man uit Echt aangehouden op verdenking van autodiefstal en het veroorzaken van gevaar op de weg. De man werd opgemerkt door een patrouille op de Hoofdstraat, toen deze er meteen vandoor ging, zodra hij de patrouille opmerkte. Daarop zette de patrouille de achtervolging in, die eindigde in St. Joost, waar de man zich vastreed op een akker en werd gearresteerd. De verdachte verklaarde de auto vrijdagmiddag in Sittard te hebben gestolen. De politie heeft de man in verzekering gesteld en heeft proces verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie