Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Erasmusspeld voor 7 RANO-vrijwilligers

Datum nieuwsfeit: 18-11-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Erasmusspeld voor 7 RANO-vrijwilligers

Tijdens de 23e Rotterdamdag aanstaande zondag 18 november reikt wethouder Sandra Korthuis(o.a.maatschappelijke dienstverlening) om ca 15.00 uur in De Doelen Erasmusspelden uit aan zeven vrijwillige medewerkers van de RANO-ziekenomroep.

De volgende personen zullen een zilveren Erasmusspeld krijgen: Harry Lodders, Andre de Boer, Jan Sinia, Eimert de Jong, John van Kemenade, Leo Lagerwaard en Hans Slag. De zeven mannen hebben met elkaar al 150 jaar ervaring opgebouwd bij de Rotterdamse ziekenomroep.

De Stichting RANO stelt zich ten doel ontspanning en andere aangepaste activiteiten voor verpleegden en verzorgden in ziekenhuizen, sanatoria, bejaardencentra ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie