Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Platform ontwikkelingssamenwerking Helden

Datum nieuwsfeit: 18-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Helden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Helden

Platform ontwikkelingssamenwerking helden

Bent u inwoner van Helden en hebt u binding met een kleinschalig project in ontwikkelingslanden, dan kunt u een verzoek om financiële ondersteuning indienen bij het secretariaat van het Platform ontwikkelingssamenwerking Helden, Roggelseweg 65, 5988 BN Helden. Om in aanmerking te komen voor ondersteuning in 2002 moet een aanvraag ingediend worden vóór 1 januari 2002.

Het Platform ontwikkelingssamenwerking Helden stelt zich tot doel: het bevorderen, op elkaar afstemmen en ondersteunen van activiteiten op het gebied van ontwikkelingssamenwerking in de gemeente Helden. Het bevorderen van een positieve houding voor minderheden binnen onze gemeenschap (dit gebeurt onder meer via steun aan het Festival Kleurrijk Helden). Het ondersteunen van concrete kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden.

De gemeente Helden verstrekt aan het platform jaarlijks een bedrag van ongeveer 20.000 gulden, hetgeen neerkomt op ruim één gulden per inwoner. Met dit geld worden ieder jaar enkele projecten in de derde wereld gesteund, die directe banden hebben met mensen uit de Heldense gemeenschap.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Platform ontwikkelingssamenwerking Helden, Raf Janssen (voorzitter), Veldstraat 37, 5988 AK Helden. Telefoon: (077)307 32 90 en

Hub Hermans (secretaris), Roggelseweg 65, 5988 BN Helden. Telefoon: (077)397 49 67.


-

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie