Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Peter Faber en Vera Mann in Tros Uitkompas

Datum nieuwsfeit: 18-11-2001
Bron: TROS
Zoek soortgelijke berichten
TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 16-11-2001

Televisie
TROS UITKOMPAS
Uitzending zondag 18 november
Nederland 2 - 10.45 uur en 23.50 uur


PETER FABER EN VERA MANN IN TROS UITKOMPAS

In de aflevering van het culturele programma TROS UITKOMPAS van zondag 18 november uitgebreid aandacht voor de kindermusical Peter Pan. Vera Mann, winnares van de John Kraaijkamp Musical Award 2001, speelt de rol van Peter Pan, het jongetje dat nooit volwassen wil worden. Peter Faber speelt de traditionele dubbelrol van meneer Liefje en Kapitein Haak, de boosaardige tegenstander van Peter Pan. Deze musical is tot eind mei 2002 in verschillende theaters in Nederland en België te zien.

Ook te gast is Marnix Kappers, hij speelt de prins in de familiemusical Doornroosje en de Knappe Kikker, een verhaal dat net even anders loopt dan het bekende sprookje. Doornroosje wordt namelijk wakker gekust door de verkeerde prins...

Voor het museum van de week is Jet Sol in Utrecht bij een tentoonstelling over Armenië.

Verder neemt TROS UITKOMPAS een kijkje achter de schermen van de musical Grace om alles te horen en te zien over de kleding van de spelers.

Presentatie: Bert Kuizenga

Voor meer informatie: www.trosuitkompas.nl


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie