Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Luchtmacht biedt Enschede kerstconcert aan

Datum nieuwsfeit: 19-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten


---

Ministerie van Defensie---

Luchtmacht biedt Enschede kerstconcert aan

23-11-2001

De Koninklijke Luchtmacht verzorgt op woensdag 19 december een kerstconcert voor de inwoners van Enschede. Deelnemers aan het concert zijn de Drumfanfare van de luchtmacht, het Luchtmachtmannenkoor en het Kinder- en jeugdkoor van de Muziekschool van Enschede, "Multiple Voices". Het concert vindt zijn oorsprong in de vuurwerkramp die vorig jaar Enschede teisterde. De toegang tot het concert in de Jacobus de Meerdere Kerk aan de Oude Markt in Enschede is gratis.

Na de ramp vorig jaar ontstonden bij de vliegbasis Twenthe en het Luchtmachtmannenkoor plannen om de inwoners van Enschede een concert aan te bieden. De plannen werden concreet na de uitgave van de speciale, door de vliegbasis uitgegeven, herdenkingsbrochure "13 mei - opnieuw begonnen". Volgens de organisatoren betekent het Kerstfeest ook "opnieuw beginnen" en vormt het derhalve een goede aanleiding voor het concert.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie