Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VVD Houten overhandigt verkiezingsprogramma

Datum nieuwsfeit: 19-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

VVD overhandigt verkiezingsprogramma aan Balemans.

dinsdag 27 november 2001 - Bron: VVD Houten

Op maandag 19 november heeft tweede kamerlid Eric Balemans uit handen van de lijsttrekker van de VVD Houten, Joost van Oostrum, het eerste exemplaar ontvangen van het verkiezings-programma voor de gemeenteraadverkiezingen van 2002, getiteld Visie Vaart en Durf. Volgens Balemans kenmerkt het verkiezingsprogramma zich door een heldere kijk en realistische doelstellingen. Balemans is van mening dat met name de provincie een veel krachtigere rol moet spelen bij het oplossen van lokale infrastructurele problemen. Als de ene gemeente wordt geconfronteerd met een groeitaak moet de provincie voldoende dwang uitoefenen op de buurgemeenten, zodat de plannen voor de ontsluiting van het groeigebied ook snel gerealiseerd kunnen worden.

Meer informatie over VVD Houten en het verkiezingsprogramma.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie