Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ABN AMRO Lease Holding blijft onderdeel van ABN AMRO

Datum nieuwsfeit: 19-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: ABN AMRO
Zoek soortgelijke berichten
ABN AMROAmsterdam, 19 november 2001

ABN AMRO Lease Holding blijft onderdeel van ABN AMRO Eerder dit jaar heeft ABN AMRO bekendgemaakt dat zij alle mogelijke opties voor de toekomst van ABN AMRO Leaseholding (AALH) zou gaan verkennen. Na een zorgvuldig proces, met in achtneming van de huidige marktomstandigheden, is besloten dat AALH onderdeel blijft van ABN AMRO.

In het afgelopen derde kwartaal steeg de nettowinst van AALH naar EUR 43 mln, een stijging van 4,9% in vergelijking met het tweede kwartaal van 2001. Een vergelijking van de nettowinst in de eerste negen maanden van dit jaar met dezelfde periode over 2000 vertoont een indrukwekkende stijging van 60% naar EUR 120 mln. Het zeer winstgevende AALH blijft een op afstand bestuurd onderdeel van ABN AMRO.

Tom de Swaan, Voorzitter van de Raad van Commissarissen van ABN AMRO Lease Holding: "Deze robuuste resultaten tonen aan dat ABN AMRO Lease Holding een groot vermogen heeft om, ook onder de huidige moeilijke omstandigheden, waarde te creëren. De cijfers over de eerste negen maanden van dit jaar vormen het bewijs van de succesvolle integratie van twee grote acquisities van ABN AMRO Lease Holding in 2000."ABN AMRO Bank N.V.

Afdeling Persvoorlichting (HQ1190)
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam

Tel. 020 628 89 00
Fax. 020 629 54 86

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie