Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 19-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-11-2001

Politieberichten district Binnensticht, 09.45 uur
Getuigenoproep straatroof

ZEIST Zondagavond rond zeven uur werd een 75-jarige vrouw uit Zeist op de Laan van Vollenhoven beroofd van haar tas. De vrouw liep over straat en liep een portiek in. Toen zij richting de deur liep, werd van achteren haar tas uit haar handen gerukt. De vrouw kon de dader slechts van de achterkant zien. Het ging om een jongen, tussen de
1.60- 1.65 lang, hij droeg een witte trui/jas en spijkerbroek. De politie vraagt getuigen van deze beroving contact op te nemen met bureau Zeist, 0900-8844.

Snelheidscontroles

DE BILT Tussen kwart voor drie en kwart voor vijf zondagmiddag hield de politie een snelheidscontrole in beide richtingen op de Utrechtseweg. Hier geldt een maximaal toegestane snelheid van 80 km/h.

In de richting van Utrecht werden in totaal 1042 automobilisten op hun snelheid gecontroleerd. 104 Bestuurders overtraden de toegestane snelheid. De hoogst gemeten overtreding bedroeg 125 km/h. In de tegenovergestelde richting werden 752 automobilisten gecontroleerd. 71 van hen overtraden de maximaal toegestane snelheid. De hoogst gemeten overtreding bedroeg 118 km/h.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie