Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 19-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 19-11-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 06-53224343

Snelheidsovertreding
DRONTEN Surveillerende agenten zagen zondagochtend een automobilist met hoge snelheid over de Dronterweg richting Lelystad rijden. Na meetcorrectie haalde de bestuurder een snelheid van 117 km/u. Ook bij de wegwerkzaamheden waar 50 km/u toegestaan is, reed de automobilist te hard. Overtreding van de maximaal toegestane snelheid kan zeer gevaarlijke situaties opleveren en daarom lieten de agenten de auto op de Gooimeerstraat stilstaan. De 21-jarige verdachte uit Lelystad is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zijn rijbewijs is ingevorderd, maar de verdachte had deze niet bij zich, dus is zijn auto bij het politiebureau gezet. De Lelystedeling is na verhoor heengezonden.Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Brand
EMMELOORD De politie kreeg zondagmiddag een melding van een brand bij een pand van het Dr. Jansenziekenhuis op de Urkerweg. Ter plaatse zagen agenten rook bovenin een pand (van de nieuwbouw). Een aantal mensen die lagen te slapen, is gewaarschuwd en uit het pand gestuurd. Oplettende medewerkers waren al begonnen met blussen. De brandweer heeft het blussen overgenomen en bluste de brand. De politie sluit brandstichting niet uit.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie