Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rechtszaak over homeopathieregistratie

Datum nieuwsfeit: 19-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NEHOMA

NEHOMA: Nieuwe rechtszaak homeopathieregistratie

NEHOMA: Nieuwe rechtszaak homeopathieregistratie

Elburg, 19 november 2001 . NEHOMA, de branchevereniging van homeopathiefabrikanten, daagt Minister Borst van VWS voor de rechter. NEHOMA eist dat alle homeopathische geneesmiddelen en antroposofische geneesmiddelen, voor zover homeopathisch bereid, waarvoor een registratieaanvraag is ingediend beschikbaar blijven voor de consument totdat een onherroepelijke beoordeling heeft plaatsgevonden. Minister Borst houdt vooralsnog vast aan het standpunt dat niet-geregistreerde producten per 1 januari 2002 van de markt moeten verdwijnen. Het kort geding is aangespannen door NEHOMA en enkele individuele leden, te weten VSM, Holomed, Wala, Heel en Weleda. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie