Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Raadsbesluiten gemeente Nuth

Datum nieuwsfeit: 19-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nuth
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nuth


BESLUITEN GEMEENTERAAD 13 NOVEMBER 2001

De gemeenteraad heeft tijdens de raadsvergadering van 13 november jl. zonder hoofdelijke stemming de begroting voor het jaar 2002 vastgesteld. Ook ging de raad akkoord met de voorgestelde tariefverhogingen. De fracties Lenoir, Groot Nuth en Leefbaar Nuth stemden tegen dit onderdeel van de begroting. Akkoord ging de raad verder met de meerjarenramingen 2002-2005 alsmede met de vaststelling van de risicoparagraaf naar de situatie per 1 september 2001

Met de evaluatie van de Aanbestedingsnota kon de raad instemmen. Op basis van de ervaringen in de afgelopen maanden zal voor bepaalde aanbestedingen volstaan kunnen worden met slechts één offerteaanvraag of opdrachtverstrekking. Waar mogelijk of gewenst zullen echter meerdere offertes gevraagd worden.

Voor het laten verrichten van onderzoeken bij de schooljeugd door de GGD in de periode tot januari 2002 stelde de raad een aanvullend krediet beschikbaar.

Voor alle informatie over de raadsbesluiten: raadpleeg het BIS-systeem (Knop BIS op de homepage)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie