Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe directeur ANBO benoemd

Datum nieuwsfeit: 19-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ANBO


Persberichten

Utrecht, 19-11-2001

Nieuwe directeur ANBO, de bond voor vijftig-plussers
De heer A.W. (Tim) Lechner is benoemd tot directeur van de ANBO, de bond voor vijftig-plussers. De bond, die inmiddels honderd jaar bestaat, komt op voor zowel de individuele en collectieve rechten als de belangen van senioren. De ANBO telt circa 180.000 leden en 570 lokale afdelingen en gewesten. Het landelijk bureau met circa 32 werknemers is gevestigd in Utrecht. Per 1 oktober is een nieuwe organisatiestructuur ingevoerd. De heer Lechner start zijn werkzaamheden vandaag.

De in 1956 geboren Tim Lechner bekleedde diverse functies bij de politie in Amsterdam en Ridderkerk, is werkzaam geweest bij een automatiseringsbedrijf als stafdirecteur, en heeft als zelfstandig interim-manager bij verschillende bedrijven en instellingen diverse reorganisaties doorgevoerd. Tevens was hij voorzitter van een wooncentrum voor 55-plussers in Ridderkerk.
De heer Lechner is 45 jaar, gehuwd en vader van twee kinderen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie