Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VVD Houten biedt programma aan aan kamerlid Balemans

Datum nieuwsfeit: 19-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

VVD Houten reikt eerst exemplaar programma uit aan kamerlid Balemans

donderdag 15 november 2001 - Bron: VVD Houten

Maandagavond 19 november zal VVD Tweede Kamer lid Eric Balemans uit handen van lijstrekker Joost van Oostrum het eerste exemplaar van het verkiezingsprogramma in ontvangst nemen.

De heer Eric Balemans is in de VVD tweede kamer fractie onder meer woordvoerder op het punt van bestuurlijke samenwerking. Recentelijk is hij in het nieuws geweest met zijn opvattingen over de wijze waarop in de provincie Utrecht moet worden omgegaan met de bestuurlijke samenwerking tussen gemeenten.

Het verkiezingsprogramma van de VVD Houten heeft als titel meegekregen "Visie, Vaart en Durf". Het programma bestaat uit twee delen, een compact programma op hoofdlijnen en een meer uitgebreide versie. Het verkiezingsprogramma is opgebouwd vanuit het liberale gedachtegoed en bevat zowel concrete zaken als meer beschouwelijke opvattingen. Als geheel geeft het een goed beeld van de wijze waarop de VVD Houten de komende vier jaar mee wil werken aan het goed besturen van de gemeente.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001

Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie