Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HP introduceert nieuwe reeks Pavilion multimedia-PCs

Datum nieuwsfeit: 19-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Hewlett-Packard
Zoek soortgelijke berichten
Hewlett-Packard


Met nieuwe HP Pavilion multimedia-PCs klaar voor kleurrijke en creatieve feestdagen

Amstelveen, november 2001 Hewlett-Packard brengt een nieuwe reeks Pavilion multimedia-PCs op de markt. Deze modellen worden geleverd met het Microsoft Windows XP-besturingssysteem en een aantal van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van digital imaging.

Met de lange winteravonden in aantocht hebben veel mensen weer tijd voor het maken van eigen kaarten, fotoalbums reorganiseren, muziek beluisteren, films bekijken en eigen cds samenstellen. Dit alles kan sneller en eenvoudiger met de nieuwe HP Pavilion multimedia-PC met Windows XP.

Een succesvolle reeks
Wereldwijd is de HP Pavilion multimedia-PC het best verkochte persoonlijke desktopproduct. De Pavilion multimedia-PCs combineren dan ook prestaties met een fraai uiterlijk. De nieuwste technologie, zoals snelle processors en grafische kaarten gaan samen met een stijlvol, afgerond ontwerp in chique kleuren.

Randapparatuur, zoals luidsprekers aan de zijkant en een ingebouwde microfoon, vormen een compact geheel met de HP Pavilion multimedia-PC. Om het gebruik te vereenvoudigen heeft de Pavilion multimedia-PC aansluitingen aan de voorkant, een afdekplaatje voor de cd-speler, met één druk op de knop toegang tot internet en een volumeregelaar op het toetsenbord.

Snel surfen
HP Pavilion multimedia-PCs brengen internet echt binnen handbereik met het internettoetsenbord. De gebruiker heeft met één toets toegang tot verschillende websites die HP met zorg heeft geselecteerd. Eenvoudige programmas leiden nieuwe surfers stap voor stap door het aanvragen van een account bij een internetprovider. Standaard wordt Planet Internet of Compuserve aangeboden.

Ook het gebruik van de Pavilion multimedia-PC in een netwerk is uiterst eenvoudig in te stellen. Het delen van de toegang tot internet, het gebruik van bestanden, printers en andere apparaten is met de Network Setup Wizard in een handomdraai te regelen.

Gaat er iets fout, dan kan een handige vriend of vriendin op afstand inbellen en het probleem oplossen. Lukt het niet om het probleem op te lossen, dan is de Pavilion multimedia-PC met de optie System Restore eenvoudig terug te brengen in de staat van voor het probleem.

Complete oplossing
HP Pavilion multimedia-PCs worden geleverd met een volledige reeks software voor het hele gezin. Met software als Microsoft Encarta World Atlas, Microsoft Picture It! Publishing voor het bewerken van fotos, Pinnacle Studio DV voor het bewerken van videos en Microsoft Word en Microsoft Money voor het regelen van de persoonlijke financiën.

Prijzen
De consumentenadviesprijzen inclusief BTW zijn: HP Pavilion 7915 fl. 2.499,-
HP Pavilion 7925 fl. 2.999,-
HP Pavilion 7945 fl. 3.499,-
HP Pavilion 7965 fl. 3.999,-
HP Pavilion 7975 fl. 4.999,-

Deze prijzen zijn voor HP Pavilion multimedia-PCs inclusief een 17 monitor. Voor een 15 flatpanel monitor bedraagt de meerprijs fl. 1000,-.

Voor meer informatie over de verschillende modellen zie www.hp-expo.com/nl/dut/products/homepc/entry.asp

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 - 547 66 66.

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige
e-services en oplossingen voor een always-on internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van
Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie