Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hans de Boer herbenoemd tot voorzitter MKB-Nederland

Datum nieuwsfeit: 19-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MKB-Nederland

MKB Nieuws, bericht

19-11-2001
Hans de Boer herbenoemd tot voorzitter MKB-Nederland De Algemene Ledenvergadering van MKB-Nederland heeft vanmorgen in het Kurhaus in Scheveningen drs J.(Hans) de Boer herbenoemd als voorzitter van de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland. De Boer (46), vanaf februari 1998 voorzitter van MKB-Nederland, is vandaag benoemd voor een tweede periode van vier jaar.

Drs. A.W.A.M. (Guus) Broos, scheidend algemeen directeur van MKB-Nederland, is vandaag door de Algemene Ledenvergadering benoemd tot erelid van de organisatie. Broos (51), tot 1 januari 2002 algemeen directeur, kreeg deze hoogste onderscheiding vanwege zijn grote verdiensten. Broos trad in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie