Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 19-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Boxtel 19-11-2001
Politiebericht district Aa en Dommel

VERLICHTINGSCONTROLE

Door de politie van het district Aa & Dommel is vrijdagavond op verschillende plaatsen controle gehouden op de verlichting. Totaal 17 politiemensen werden ingezet. Er werden 186 persoen bekeurd. Bij 156 fietsen bleek de verlichting niet in orde. Ook vier bromfietsers werden bekeurd omdat de verlichting niet in orde, net als bij 15 automobilisten. Verder werden bekeuringen gegeven voor verschillende overtredingen.

In Vught werden 67, in Schijndel 52 en in Boxtel 67 personen bekeurd. De controle maakt deel uit van de actie die gedurende de maanden november en december wordt uitgevoerd onder andere in het kader van de nieuwe verkeersregels, zoals de fietser bij rechts die voor gaat op gelijkwaardige kruisingen en de bromfiets die op de rijbaan hoort in veel gevallen.

FIETSER ZWAAR GEWOND BIJ ONGEVAL, Boxtel

Zondagavond werd een ernstige aanrijding gemeld op Hal in Boxtel. Een 50-jarige man fietste over Hal in Boxtel. Op deze weg werd hij aangereden door een auto, bestuurd door een 70-jarige vrouw uit Vught. Volgens getuigen reed de fietser plotseling slingerend, waardoor de autobestuurster de man niet kon ontwijken. De fietser is in zorgwekkende toestand overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch. Naar de toedracht van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL, Nijnsel

Zondagavond is een 17-jarige vrouw uit Sint Oedenrode gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw zal als passagiere in een auto die bestuurd werd door een 19-jarige man uit Sint Oedenrode. In een bocht op de Vresselseweg in Nijnsel verloor de man de macht over het stuur en reed tegen in de berm staande boom. Door deze aanrijding kwam de auto onderste boven in een sloot terecht. De 17-jarige vrouw werd met onbekend rug letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Veghel. De bestuurder en twee andere passagiers bleven ongedeerd.

WONINGBRAND, Schijndel

Maandagmiddag rond 13.00 uur werd een brand gemeld in een woning aan de Acaciastraat in Schijndel. Bij de komst van de brandweer en de politie bleek het te gaan om een uitslaande brand. De brandweer wist het vuur snel onder controle te krijgen. Ze konden niet voorkomen dat de benedenverdieping van de woning uitbrandde. Ook de bovenverdieping liep schade op. De brand is vermoedelijk ontstaan doordat er kortsluiting was in een elektrisch apparaat. In de twee aangrenzende woningen ontstond lichte schade voor rook en roet.

INBRAAK WONING, Liempde

Maandagmorgen is ingebroken in een woning aan de Kasterensestraat in Liempde. Een deur van de woning werd opengebroken. Vanuit een kamer werd een laptop computer gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie