Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Brabant-Zuid-Oost 2e Persbericht

Datum nieuwsfeit: 19-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 19-11-2001
2ePersberichtmaandag19november2001

Politieberichten

Eindhoven: Man aangehouden na diefstal met geweld Op de Keldermansstraat is maandag om 8.50 uur een 32-jarige man uit Uden aangehouden. De man zou even daarvoor op het Hendrik de Keyzerplein de fiets van een 27-jarige man uit Rosmalen hebben afgepakt. Hij had de man van de fiets getrokken, hem geslagen en in de vinger gebeten. Het slachtoffer belde de politie en de verdachte werd met twee fietsen op de Keldermansstraat gesignaleerd. Volgens hem was de fiets van hem. DE zaak wordt uitgezocht. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld met pijnstillers en tetanusspuiten.

Eindhoven: Auto gestolen
Vanaf de Kruisstraat is tussen zaterdag 16.30 en zondag 11.00 uur een zwarte Mercedes Benz Vito bestelauto met het kenteken 59-VZ-KX gestolen.

Helmond: Aanhangwagen weg
In het afgelopen weekend is vanaf een bedrijfsterrein aan de Waterbeemd een grijze Hapert aanhangwagen gestolen. Het is een tweeassige wagen met een witte huif. De waarde is ruim fl. 7.000,=.

Helmond: Steiger en compressor gestolen
In het afgelopen weekend zijn bij een bedrijf aan de Vossenbeemd een zes meter hoge steiger en een compressor gestolen. De compressor was op een aanhangwagentje gemonteerd. Dit aanhangwagentje is ook meegenomen. De goederen stonden op een afgesloten terrein. Het hek is kapot geknipt.

Oostelbeers: Inbraken
In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan het Postelplein. De achterdeur is opengebroken. De bewoner mist fl. 60,= en een gsm.

In dezelfde nacht is ingebroken in een woning aan de Antoniusstraat. Ook hier werd de achterdeur opengebroken. Uit deze woning zijn een fototoestel, twee portemonnees met ongeveer fl. 280,= en een handtas met autopapieren gestolen.

Handel: Kanaries gestolen
In de nacht van zondag op maandag zijn vanuit een volière achter een woning aan de Onze Lieve Vrouwestraat zestien kanaries gestolen. Er is een gat in het gaas geknipt.

Waalre: Inbraak in sportkantine
Tussen zondag 19.00 uur en maandag 7.30 uur is ingebroken in een sportkantine aan de Sophiastraat. Er is een ruit vernield en uit de kantine zijn cds, snoepgoed, drank en geld verdwenen. Het geld kwam uit de flipperkast, het biljart en een spaarvarken.

Veldhoven: Geld uit kapel gestolen
Uit een geldkistje, dat in de kapel van het St. Josephziekenhuis staat, is tussen zondag 18.15 uur en maandag 9.00 uur een onbekend bedrag aan geld gestolen. Het kistje, waarin geld voor aangestoken kaarsen zit, is opengebroken.

Geldrop: Diefstal auto
Tussen zondagavond 23.00 en maandagmorgen 8.00 uur is van de Jan Carstenszweg een blauwe personenauto, Opel Kadett, kenteken XS-95-BR, gestolen.

Laarbeek: Aanrijding met gewonde
Maandagmorgen rond 7.30 uur raakte bij een aanrijding op de Gemertseweg een 56-jarige automobilist uit Gemert gewond. De man reed daar richting Beek en Donk. Hij remde af voor de file en kwam tot stilstand. De achter hem rijdende 45-jarige automobilist uit Helmond kon zijn voertuig niet tijdig tot stilstand brengen en reed tegen de achterzijde van de door de Gemertenaar bestuurde auto. De automobilist uit Gemert klaagde over pijn aan borst en nek.

Deurne: Jongen pleegt winkeldiefstal
Maandagmiddag rond 13.30 uur is in een winkel op de Martinet een 14-jarige jongen uit Deurne aangehouden. Een winkelmedewerker zag dat hij daar een gasaansteker wegnam zonder deze bij de kassa af te rekenen. Hij hield de jongen aan en waarschuwde de politie. De jongen is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hij is voor verdere afhande-ling overgedragen aan bureau Halt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie