Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Staalbankiers kiest voor Advent

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Staalbankiers kiest voor Advent

Amsterdam, 20 november 2001 - Advent Benelux, distributeur van Advent Software, maakt bekend dat Staalbankiers kiest voor Advent Office voor het optimaliseren van het trade order management en portfolio management. Achmea, het moederbedrijf van Staalbankiers, heeft hiervoor een overeenkomst gesloten met Advent Benelux.

Staalbankiers maakt deel uit van de financiële dienstverlener Achmea, de grootste Nederlandse verzekeringsgroep op coöperatieve basis. Staalbankiers bezit dertien kantoren in Nederland en biedt particulieren en directeuren-grootaandeelhouders diensten op het vlak van Private Planning, Business Banking, Vermogensbeheer, Beleggingsadvies en overige reguliere bankzaken.

"De eerste ervaringen met Advent ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie