Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 20-11-2001 Politieberichten district Kerkrade (RK; 16.30 u) Dinsdag, 20 november 2001

District Kerkrade

Landgraaf; rijbewijs ingevorderd
Bij controle afgelopen nacht, maandag op dinsdagnacht op de Dr. Poelsstraat in Landgraaf van een 24-jarige automobilist uit Landgraaf van een 24-jarige automobilist uit Landgraaf bleek dat de man onder invloed achter het stuur van zijn auto zat. Ademanalyse wees uit dat hij ruim 1,4 promille alcohol in zijn bloed had. De politie vorderde het rijbewijs in van de verdachte en maakt proces-verbaal tegen hem op.

Landgraaf; snelheidscontrole
De politie heeft afgelopen maandagmorgen op de Europaweg-Zuid in Landgraaf een radarsnelheidscontrole gehouden. Totaal werden 164 voertuigbestuurders gecontroleerd. Daarvan hebben 32 voertuigbestuurders de terplaatse geldende maximumsnelheid overtreden en die krijgen allemaal een bekeuring.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie