Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Cuijk 20-11-2001
Politiebericht district Land van Cuijk

AUTOBRAND OVERLOON

Op 19 november 2001 omstreeks 17.10 uur ontstond brand in een auto, die geparkeerd stond in een loods aan de Oploseweg te Overloon. De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting. Ook de loods liep schade op. Twee personen zijn met ademhalingsmoeilijkheden onderzocht in het ziekenhuis Boxmeer.

INBRAAK BEDRIJF SINT ANTHONIS

Bij een inbraak in een bedrijf aan De Staat te Sint Anthonis op 19 november 2001 in de loop van de avond is een ruit vernield en in een bedrijfswagen ingebroken. Het is nog niet bekend wat er weggenomen is.

BRAND IN GARAGE SINT ANTHONIS

Op 19 november 2001 ontstond brand door oververhitting van een frietpan in een garage aan de Peelkant te Sint Anthonis. De garage liep hierbij aanzienlijke schade op. Niemand raakte gewond.

RIJDEN ONDER INVLOED VELP

Een 21 jarige automobilist uit Zeeland is op 20 november 2001 bekeurd voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 00.50 uur op de Elftweg te Velp.

AANRIJDING LETSEL BOXMEER

Bij een aanrijding op de Spoorstraat te Boxmeer op 20 november 2001 omstreeks 08.35 uur is een 54 fietster uit Sint Anthonis gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis Boxmeer. Het slachtoffer kreeg geen voorrang van een 51 jarige automobilist uit Lieshout.

VUURWAPEN INBESLAGGENOMEN BEERS

Bij een huiszoeking in een woning aan de Venstraat te Beers op 20 november 2001 is een vuurwapen aangetroffen. Het vuurwapen is inbeslaggenomen en tegen de 41 jarige bewoner is proces-verbaal opgemaakt.

SNELHEIDSCONTROLE BOXMEER

Tijdens snelheidscontrole op de 30 km. zone aan de Graafseweg te Boxmeer zijn 6 bestuurders bekeurd. Hoogst gemeten snelheid 53 km.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie