Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Peter van Gremberghe wint QMP prijs

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Cito

Peter van Gremberghe wint QMP prijs!

Het Londense bedrijf Question Mark Computing is de ontwikkelaar van Question Mark Perception (QMP). Dat is een pakket voor computer based testing (CBT). Het bedrijf heeft zijn belangrijkste en meest ervaren gebruikers van het pakket uitgenodigd deel te nemen aan een beta-test van de nieuwste versie 3.0 van QMP. De gebruikers moesten de nieuwe functionaliteit beoordelen en testen. Degene die de meeste bugs (programmeerfouten) zou vinden kreeg een prijs.

Van de Citogroep was onder anderen Peter van Gremberghe van de Service unit uitgenodigd deel te nemen aan deze test. Peter is er in geslaagd de meeste bugs aan te melden en heeft daarmee deze prestigieuze prijsvraag weten te winnen.

Voor de vaste kern van QMP-gebruikers binnen de Citogroep komt dit niet als een verrassing. Zij wisten al dat Peter een zeer serieuze kanshebber voor de eindoverwinning was vanwege zijn grote hoeveelheid kennis op het gebied van CBT en QMP.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie