Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start inschrijving bouwkavels Beatrixschool Dalfsen

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Dalfsen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Dalfsen

15-11-2001

Start inschrijving bouwkavels beatrixschool

Op dinsdag 20 november 2001 start de inschrijving voor de verkoop van 6 bouwkavels op het terrein van de voormalige Koningin Beatrixschool. Inschrijfformulieren kunt u vanaf deze datum krijgen bij de centrale balie in het gemeentehuis te Dalfsen, bij de servicepunten in Nieuwleusen en Lemelerveld of via de website van de gemeente Dalfsen (www.dalfsen.nl).

Indien u zich wilt inschrijven voor een kavel, dan moet u het inschrijfformulier vóór 10 december 2001 bij de gemeente (Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen) hebben ingediend. Bij inschrijving wordt slechts als voorwaarde gesteld dat kandidaten een economische en/of sociale binding hebben met de plaats Nieuwleusen. In het geval het aantal kandidaten groter is dan het aantal kavels, zal loting plaatsvinden.

De kavels zijn gelegen aan de Burg. Van der Grondenstraat en aan de Burg. Van Sandinckstraat en variëren in grootte van ca. 705 tot ca. 901 vierkante meter. De prijs van de kavels bedraagt f 400,-- per vierkante meter exclusief omzetbelasting. De kavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen.

Indien u over deze inschrijving nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de heer
L.H. Berkhoff, tel. (0529) 488231.

Het is ook mogelijk al vast een inschrijfformulier te downloaden, deze in te vullen en op sturen naar de gemeente.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie