Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoorzitting aangepaste criteria milieukeur en sdl fruitteelt

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Milieukeur

AANGEPASTE CRITERIA MILIEUKEUR EN SDL FRUITTEELT BINNENKORT IN HOORZITTING De criteria van de certificatieschemas Milieukeur Fruit en Fruitteelt (appels, peren en sap) en SDL (Stimulans Duurzame Landbouw) Fruitteelt worden dit najaar herzien. Dinsdagochtend 20 november 2001 vindt hierover een hoorzitting plaats in Utrecht. Belangstellenden krijgen tijdens deze hoorzitting de gelegenheid om inbreng te leveren ten aanzien van de nieuwe concept-criteria. De tijdens de hoorzitting gemaakte opmerkingen worden meegenomen in de besluitvorming bij vaststelling van de herziene certificatie-schemas. Op deze wijze wordt een juiste afstemming verkregen met de praktijk.

De criteria ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie