Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fietster aangerand op Genneperweg in Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven 19-11-2001
3e persbericht 19 november 2001

Eindhoven: Diefstal autos
In de nacht van zondag op maandag is op het Volkerak in Eindhoven een donker rode Mercedes Vito met het kenteken VN-FX-66 gestolen.

Maandag tussen 9.00 en 15.00 uur is op de Karel Martelweg een grijze Opel Kadett met het kenteken YD-31-JK gestolen.

Eindhoven: Poging diefstal bromfiets
Maandagmiddag rond 15.00 uur is in de stationshal op het Stationsplein een 15-jarige jongen uit Eindhoven aangehouden. Hij werd door beveiligingspersoneel van een warenhuis betrapt toen hij samen met enkele andere jongens op het 18 Septemberplein bezig was het slot van een bromfiets open te breken. Surveillerende agenten zagen een van de beveiligingsbeambten achter de jongen aan rennen. Een agent pakte de jongen in de stationshal in zijn kraag. Hij is op het politiebureau ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Aanranding
Een 15-jarig meisje uit Waalre is maandagmiddag rond 14.30 uur aangerand op de Genneperweg. Het meisje fietste in de richting van de manege. Een onbekende jongen op een fiets blokkeerde haar weg en liet het meisje stoppen. Hij eiste geld van het haar. Zij zei geen geld te hebben en probeerde aan de jongen te ontkomen. Maar hij pakte het meisje vast en betastte haar. Hij trok haar daarna van haar fiets af en duwde ze in een droge sloot. Toen hij haar weer betastte zag het meisje een groep fietsers naderen en zette het op een gillen. Passanten ontfermden zich over haar. De dader wist te ontkomen. Het betreft een jongen van ongeveer 1.60 tot 1.70 meter groot met een slank postuur. Hij had een klein opkomend zwart snorretje. Hij droeg een legergroene regenjack met capuchon die hij over zijn hoofd droeg.

Son: Verkeerscontrole
In Son zijn maandagmorgen 15 automobilisten bekeurd die de geslotenverklaring bij de Driehoek naar Hooidonk negeerden. Omwonenden klaagden bij de politie over sluipverkeer dat van dat stuk weg gebruikt maakte nadat de verkeerspion daar ter plaatse kapot gereden was.

Vessem: Verkeerscontrole
Maandagmiddag heeft de politie twaalf bekeuringen uitgeschreven tijdens een verkeerscontrole in de Jan Smuldersstraat in Vessem. Er werd bekeurd voor: het niet dragen van de autogordel ( 8 ), te hoge snelheid bromfietser (1), bromfiets zonder gele plaat (1), het niet volgen van het fietspad (2).

Heeze: Woninginbraak
Maandag tussen 10.00 en 18.00 uur is ingebroken in een woning aan de Rembrandtlaan in Heeze. Aan de achterkant van de woning werd een klepraampje geforceerd. De woning werd doorzocht en de inbrekers namen sieraden, een fototoestel en huissleutels mee.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie