Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Speciale CTB-nieuwsbrief euroconversie

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
CTB

Speciale nieuwsbrief euroconversie

---

November 2001

Bijzondere procedure voor tijdige loonverwerking rond jaarwisseling in verband met de omzetting van guldens naar euro's

Zoals bij u bekend is de komende jaarwisseling een bijzondere gebeurtenis, vooral door de omzetting van guldens naar euro's. De correcte verwerking van uw lonen en salarissen is voor uw onderneming uitermate belangrijk, vandaar dat u hier een prikbordbijlage kunt inzien waarin u belangrijke tijdstippen en data aantreft.

Na de omzetting naar euro's is het niet langer mogelijk de loonadministratie in guldens te voeren! Het gevolg hiervan is dat het boekjaar 2001 eerder dan gebruikelijk wordt afgesloten. De laatste loonverwerking van 2001 moet dus veel eerder plaatsvinden dan gebruikelijk.

Om een correcte en tijdige verwerking in een kort tijdsbestek te realiseren vragen wij van u als klant van CTB uw medewerking aan de procedure zoals toegelicht in de prikbordbijlage.

Wij verzoeken u een en ander met aandacht door te lezen en bij vragen contact op te nemen met uw contactpersoon bij uw regiokantoor.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie