Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openwave introduceert mobiele instant messaging-oplossing

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

OPENWAVE INTRODUCEERT MOBIELE INSTANT MESSAGING- OPLOSSING

Genie sluit formele overeenkomst; vijf andere carriers in testfase

Naarden, 20 november 2001 - Openwave Systems, Inc. (Nasdaq: OPWV), leverancier van open, op IP gebaseerde communicatie-infrastructuursoftware en -applicaties, heeft vandaag haar mobiel georienteerde Instant Messaging-oplossing geintroduceerd. Openwave Instant Messaging stelt communicatiedienstverleners in staat om deze nieuwe oplossing op te nemen in hun huidige netwerken en handsets.

Openwave Instant Messaging voorziet in een open, op standaarden gebaseerde benadering van communicatie, waarbij hoogwaardige mobile messaging wordt gecombineerd met een hoogwaardige serverinfrastructuur. De oplossing stelt gebruikers in staat om berichten direct met ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie