Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kwartels en steenuilen in beslag genomen in Leunen

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 20-11-2001
Mediaberichten 20 november (11.00 uur)

Leunen 15 vogels in beslag genomen

LEUNEN In een schuur aan de Breevennenweg heeft de politie maandagmiddag samen met de Algemene Inspectie Dienst 3 kwartels, en 12 steeluilen in beslag genomen. De vogels werden gehouden door een 47-jarige man uit Leunen. Na onderzoek kwam de politie de man op het spoor en bij het onderzoek in de schuur bleken de kwartels niet te zijn geringd, 2 steenuilen te zijn geringd voor wetenschappelijk onderzoek in de vrije natuur en kennelijk gevangen en 10 steenuilen wel te zijn geringd maar niet met de juiste ringen. De verdachte heeft geen vergunning of ontheffing voor het houden van de roofvogels. De vogels zijn overgebracht naar een asielhouder en tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Venlo mishandeling op Zuiderbrug, politie zoekt getuigen

VENLO Een 16-jarige jongen uit Blerick is maandagavond rond tien uur op de Zuiderbrug mishandeld door twee jongemannen. Daar zijn verschillende getuigen van, met wie de politie graag in contact wil komen. Het slachtoffer fietste over het fietspad van de brug, richting Blerick, toen hij werd klem gereden door twee scooters. De bestuurder en de passagier van de achterste scooter kwamen op de jongen af, terwijl de voorste weer verder reed. De twee onbekende jongemannen sloegen en schopten de fietser die daardoor minstens verschillende kneuzingen op liep en hij zich op de EHBO moest laten behandelen. De daders gooiden verder de fiets van de jongeman over de reling van de brug diie daardoor in een 15 meter lager gelegen weiland terecht kwam en door de klap zwaar beschadigd raakte. Tijdens de mishandeling zijn volgens het slachtoffer verschillende mensen op de fiets voorbij gereden. De politie vraagt hen contact op te nemen: 0900-8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie