Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanrijding met letsel in Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Dinsdagochtend 20 november 2001
10:45 dinsdag 20 november 2001

Ernest Zinsmeyer 0591-662014 / 06-22662875

HOOGEVEEN
Aanrijding met letsel
Maandagmiddag heeft aan de MR Cramerweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een 16-jarige bromfietser uit Dedemsvaart en een 12-jarige fietster uit Noordscheschut. Zij sloeg linksaf en de bromfietser ging rechtdoor. De fietser is met een hersenschudding door de ambulance afgevoerd.

BEILEN
Rijden onder invloed
Maandagmiddag rond vier uur is aan de Raadhuisstraat een 32-jarige man uit Westerbork aangehouden terwijl hij met een ontzegging en onder invloed reed. De man reed ook met een ongeldig rijbewijs. De verdachte deed een blaastest die 915 ug/l aangaf. De man kreeg een dagvaarding.

EMMEN
Diefstal uit auto
Maandagavond zijn aan de Statenweg vier wieldoppen van een personenauto ontvreemd die daar stond geparkeerd. De eigenaar van de auto is een 60-jarige man uit deze plaats. De verdacht is aangehouden dankzij een getuige die het kenteken van diens auto had genoteerd. In zijn woning is de verdachte aangehouden, dit is een 28-jarige man ook uit deze plaats. De verdachte is voorgeleid en kreeg snelrecht toegepast.

ASSEN
Woningdiefstal
Maandagavond rond half tien is aan de Dobbenwal ingebroken in de woning van een 48-jarige man. De dader is binnengekomen door een raam in te slaan. Uit de woning ontbreken een portemonnee, een horloge en een mobiele telefoon.

VRIES
Woningdiefstal
Maandagavond omstreeks kwart voor tien is aan de Schultestraat ingebroken in de woning van een 68-jarige man. Middels een keukenraam is de dader binnengeklommen en heeft geld en sieraden meegenomen.

ASSEN
Snelkraak in bedrijf
Dinsdagnacht rond twee uur is aan de Pottenbakkerstraat een snelkraak gepleegd door middel van het loswrikken van een ruit uit een kozijn. Er ontbreken enkele elektrische gereedschappen.

WEITEVEEN
Inbraak bijgebouw
Maandagochtend is een inbraak ontdekt in een vrijstaand gebouwtje aan de Ingenieur Biewengaweg. De dader is binnengekomen door het raampje te foceren. Er missen twee computers, een printer en een luidsprekersset.

HOOGEVEEN
Winkeldiefstal
Maandagmiddag hebben in een supermarkt aan de Hoofdstraat twee jonge dames van 15 jaar, uit Hoogeveen en Veeningen, ieder een pakje sigaretten gestolen. De twee zijn doorverwezen naar Halt.

COEVORDEN
Winkeldiefstal
Maandagmiddag is aan de Sallandsestraat een 18-jarige jongeman aangehouden wegens het stelen van een shirt en een tosti-ijzer. Een getuige kon vertellen waar de fiets van de verdacht stond, waar de spullen nog in zaten. Uiteindelijk bleek de fiets te worden bereden door een ander. Na aanhouding van deze persoon bleken er nog veel meer spullen in de fietstassen te zitten. Deze, nog onbekende, verdachte is inmiddels voorgeleid. De politie is nog met het onderzoek bezig.

EMMEN
Autobrand
Maandagavond rond kwart voor twaalf is aan de Oude Meerdijk een auto uitgebrand. Een 38-jarige man uit Klazienaveen ontdekte de brand toen er vuur onder de motorkap te voorschijn kwam. Hij kon de auto nog parkeren en uitstappen, maar de auto brandde daarna volledig uit. De oorzaak is niet bekend.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie