Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Regio's Zuid-Holland aan de slag met jeugdzorg en beleid

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

20-11-2001
Regio's aan de slag met jeugdzorg en jeugdbeleid

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland (GS) hebben recent het Beleidskader Jeugd 2002-2005 vastgesteld. Regionale samenwerking staat centraal in dit beleidskader. Samen met de regionale partners (gemeenten en instellingen op het gebied van de jeugdzorg, opvoedingsondersteuning, onderwijs en veiligheid) wil de provincie Zuid-Holland de ontplooiing en ontwikkeling van jeugdigen en jongeren stimuleren, zodat zij al hun capaciteiten kunnen benutten.

Voor drie regio's in Zuid-Holland (Noord, Midden en Zuid) zijn regiovisies ontwikkeld die de beleidsvoornemens voor de komende jaren beschrijven. Op basis van het provinciale beleidskader, de regionale uitwerking en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie