Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opleidingen conservatoria gevisiteerd

Datum nieuwsfeit: 20-11-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
HBO-Raad

Persberichten

20-11-2001
Conservatoria gevisiteerd

Alle opleidingen van de conservatoria leveren weliswaar inhoudelijk voldoende kwaliteit, maar de commissie heeft aanmerkingen op het onderwijskundig proces. Dit heeft de visitatiecommissie Muziek in haar eindrapport Toekomstmuziek geconcludeerd. De opleidingen geven hun studenten voldoende kwalificaties mee die hen in staat stellen een positie als musicus en docent te verwerven. Echter, de onderwijskundige inbedding van het leerproces en meer in het algemeen de procesmatige kant zouden door meer systematisering kunnen worden verbeterd. Daarnaast beveelt de commissie de opleidingen aan zich ten opzichte van elkaar verder te profileren en te specialiseren. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie